0

The September IssueAmsterdam – Al maanden wachten we allemaal op de fashionfilm van het jaar! a.s. Donderdag 17 september gaat de film dan ook eindelijk in de Nederlandse bioscopen in premiere. Documentairemaker R.J. Cutler volgde Anna Wintour tijdens de vele maanden die voorafgingen aan het maken van het septembernummer in 2007. Een speciale editie, die een record brak als zijnde het zwaarst wegende blad. Vogue woog toen ruim 2 kilo en verkocht wereldwijd 13 miljoen exemplaren.

Dat we te zien krijgen hoe het er bij Vogue’s hoofdkwartier in Manhattan aan toegaat en dat ze ons meenemen naar de belangrijkste fotosessies in Parijs en Rome zoals een covershoot met Sienna Miller, lijken ons al redenen genoeg om deze film te zien!

Alsof dit alles nog niet genoeg is, geeft de documentaire je ook nog een blik in de voorbereidingen van de herfsteditie van ‘Fashion Bible’ Vogue en krijg je een persoonlijk portret van Anna Wintour te zien.

Dus wil jij weten of de vooroordelen van ijskoude tante en meedogenloze baas over Anna Wintour kloppen? The September Issue is vanaf 17 september 2009 te zien in de Nederlandse bioscopen in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.

(Juliet)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties