0

Amsterdam – In mijn top vijf van favo beautymerken staat Yves Saint Laurent. De items van YSL zien er altijd zo stylish en classy uit, love it. Van de drie flesjes uit de New Blacks Collection word ik dan ook meteen erg vrolijk, maar de inhoud maakt me nog gelukkiger. Wat een mooie, intense kleuren!

Ik besluit om voor deze review de kleur Black Lapis te testen. Een glinsterende diepblauwe kleur.

De lak dekt goed, eigenlijk al na één laag, maar ik breng twee lagen aan voor een langer houdbaar resultaat. De lak droogt supersnel en mijn tweede laag kan ik dan ook al na een minuut aanbrengen.

V.l.n.r.: La Laque Black Bronze, Black Indigo en Black Lapis. Op deze afbeelding is de kleur lichter dan dat -ie daadwerkelijk op je nagels is

Als je naar de kleur in het flesje kijkt, verwacht je een glimmende nagellak, maar eenmaal op mijn nagels verdwijnt de glans en komt er een matte donkerblauwe kleur voor in de plaats. Surprise!

Ik ga voor Black Lapis

Ik moet er even aan wennen, maar ik vind de matte tint erg mooi. De lak ziet er niet alleen glimmend chic uit in het flesje, maar ook mat op mijn nagels.

Een goed dekkende lak! En zie je dat -ie zonder lichtinval bijna zwart lijkt?

Yves Saint Laurent Black Lapis

Ik vind deze limited edition (!) lak een echte najaarsaanrader. Perfect op regenachtige dagen en een musthave voor de herfst- en wintermaanden, waar donkergroene en donkerblauwe tinten de boventoon voeren.

Een prachtige matte (!) diepblauwe tint

YSL New Blacks, La Laque Black Lapis, €22,90

(Tiziana Petruzzi)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties