0

NagelsAmsterdam – Nail Art, daar kun je ècht niet om heen at the moment. Vandaag in de New Monday Manicure weer een opplakvariant: de Sally Hansen Salon Effects.

Ik test de stickers met bloemenprintje, fijn voor iets wat hopelijk nog op zomer gaat lijken! Stap één volgens Sally: vind voor elke nagel de best passende plaknagel. Dit gaat lastig omdat mijn nagels óf net iets te breed zijn óf net iets te smal voor de plaknagels. Maar hier is bij het eindresultaat gelukkig niets meer van te zien!

Sally Hansen Salon Effects

Deze varianten kregen we binnen op het ILBN HQ

De tweede stap: trek het plastic laagje van de nagelsticker af. Ik ben bang dat ik hierbij de ultradunne plaknagel kapot scheur, maar het gaat gelukkig heel makkelijk. Vervolgens stap drie: ik check welke kant van de plaknagel het best op mij nagel past. De ene kant heeft namelijk iets scherpere hoeken dan de andere kant. Ik vind zelf de kant met de scherpere hoeken mooier dus kies daarvoor.

Nagels

Zo zien de stickers eruit!

De vierde stap: plaktime! Best moeilijk, hoor! Als je de nagel per ongeluk scheef plakt is het lastig om ‘m weer recht te krijgen, dus het is een precisieklus. Hoe geconcentreerd ik ook plak, er komen kleine kreukeltjes in de plaknagels, maar door het drukke patroontje zie je hier gelukkig niet heel veel van.

Sally Hansen Salon Effects

De nagels voordat je ze bijknipt

Als vijfde moet ik volgens Sally mijn nagels bijvijlen tot de goede lengte. Dit lukt niet. Omdat de plaknagels stickers zijn, dus heel dun en totaal niet stevig, is vijlen onmogelijk. Ik pak er een nagelschaartje bij, dit werkt wel prima.

Het eindresultaat mag er zijn! Ondanks de kleine kreukeltjes en de soms niet helemaal goed passende nagels ziet het er toch erg mooi uit. Ze blijven ook erg goed zitten, trouwens! Ook met het wassen van je handen en zo. Het koste me wel veel moeite om de nagels er weer af te halen omdat er soort witte lijm op mijn nagels bleef zitten, wat je wel vaker hebt bij stickers. Maar met heet water ging dit er wel makkelijk af.

Nagels

Het eindresultaat!

Ik vind de patroontjes van Sally Hansen Salon Effects persoonlijk iets te druk en bovendien ga ik graag voor gemak, een mooie lak. Maar voor een feestje vind ik het ontzettend leuk!

Sally Hansen Salon Effects, €11,99

www.sallyhansen.nl

(Veronique Bordonis)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties