0

Nagels timeless tangerineAmsterdam – Da’s nog eens een lekker knalkleurtje! De NYC (New York Color) Expert Last Nail Polish in de tint Timeless Tangerine is een aanradertje voor iedereen die nog stellig gelooft dat de zomer er ècht aankomt.

De kleur zit tussen rood en oranje in. Dus hij kan prima voor Koninginnedag en het EK van komende zomer ;-), maar staat ook ontzettend leuk om je nagels wat ‘op te zomeren’ nu de regen zich toch wat vaker laat zien dan de zon…

Nagellak kan echt een accessoire zijn, vind ik. En de dagen dat ik eens wat meer basis gekleed ben, of totally black, vind ik het leuk om te knallen met mijn nagels. Timeless Tangerine leent zich daar perfect voor.

Nagellak Bloopje

Als je wat knoeit, ziet de nagellak er zo uit :-)

Knalkleurtje op mn nagels

Een lekker knalkleurtje op mijn nagels! Voor wat zon op deze herfstdagen...

De lak smeert goed en dekt in een keer. Het flesje beloofd dat -ie zeven dagen blijft zitten. Of dat klopt weet ik niet, maar ik kan je vertellen dat mijn nageltjes na twee dagen (met twee laagjes) nog geen enkele vorm van afbladdering vertonen.

Maar weet je waar ik helemaal gelukkig van word, de flesjes kosten maar 2,99 euro per stuk! En ze zijn er in heel veel leuke tinten, zowel voor de zomer als dit najaar. Lak ze!

New York Color – Expert Last Nail Polish, €2,99

www.newyorkcolor.com

(Nina de Bruijn)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties