0

Amsterdam – Het is weer eens wat anders dan de gewone lakjes en je ziet ze steeds vaker: de stickernagels of nail wraps. ILBN testte de opplaknagels van het merk Nail Rock.

Heb je even? We hopen het, want de nail wraps van Nail Rock heb je niet binnen een kwartier op je nagels zitten.

Stap 1
Men neme om te beginnen een vijl, nagelschaartje, föhn (!) en een pakketje Nail Rock natuurlijk. ILBN heeft het motiefje studded in handen gekregen.

Nail Rock

Je hebt voor Nail Rock wat meer nodig dan een simpel lakje

Studded Nail Rock

ILBN probeerde de Studded Nail Rock

Stap 2
Zoek nu de juiste maatjes stickers bij je nagels. Kleine kans dat de stickers precies jouw nagelmaat hebben, dus daar komt instrument één om de hoek kijken: de nagelschaar. Knip de stickers zo goed mogelijk bij aan de zijkanten, zodat ze dezelfde breedte als je nagels hebben. Pas hierbij op dat je zo min mogelijk van de plakkant aanraakt, want anders blijven ze straks minder goed zitten.

Eén voor één doe je de nail wraps zo strak mogelijk op je nagels. Het is moeilijk om de sticker er helemaal strak op te krijgen. Al snel heb je een kreukel of bubbeltje. Dus bijknippen en dan plakken, en dit nog vier keer herhalen (want we doen hand voor hand). Zorg dat je nagels niet te glad zijn (dus uit de buurt blijven van de polish vijl!), hoe gladder je nagels, hoe minder goed de sticker plakt. Let op! In het filmpje onder aan deze blog plakt de dame de sticker eerst op de nagel, voordat ze ‘m bijknipt, maar onze ervaring is dat dat bijna onmogelijk is.

Nail Rock

Niet echt elegant...

Nagels Bijknippen

...Knippen dus!

Stap 3
Nu je gigalange en vierkante nagels hebt, knip je ze aan de bovenkant bij. Je knipt ze zo kort als je eigen nagel, zodat er geen plakrandje meer overhelt.

Stap 4
De föhn wordt erbij gehaald! Verwarm nagel voor nagel een paar seconden zodat het plastic zacht wordt, vervolgens kun je de zijkanten zo strak mogelijk tegen je nagelriemen aanduwen. Verbrand je vingers niet!

Nail Rock

Door je nagels te verwarmen worden ze zacht en kun je de stickers tegen je nagelriemen aandrukken

Stap 4
Last but not least: Vijl kleine uitsteekseltjes of haakjes weg, zodat de sticker aan de bovenkant exact even lang is als je nagel.

Nog even dit: ideaal dat de nagels vormbaar zijn als ze warm worden, maar dit betekent ook dat ze snel loslaten. Ga aan de slag met Nail Rock nadat je in de douche bent geweest, en was vervolgens je handen zo weinig mogelijk met heel erg warm water en ga ook niet liggen bakken op het strand of stomen in de sauna. Zodra de nagels echt warm worden, laten ze los.

Nagels

Het resultaat!

Conclusie
Nail Rock is voor geduldige beautyliefhebbers. Dus heb je zin om een uur heerlijk te fröbelen, ga dan vooral aan de slag met een van de vele superleuke motiefjes van Nail Rock. Wil je je nagels nog snel even pimpen voordat je de deur uit moet, grijp dan gewoon naar een van je vertrouwde lakjes.

Kortom, het vergt even wat tijd en concentratie, maar als je er even goed voor gaat zitten, heb je een geweldig paar anders-dan-anders nagels (voor een dag)!

http://www.youtube.com/watch?v=Cdbq85628vA

Nail Rock, €7,58 per setje

www.nailrock.com

(Nina de Bruijn)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties