0

Essence NagellakAmsterdam – Op het I Love Beauty HQ kregen we afgelopen week een grote doos binnen bomvol nepsneeuw (we vinden de witte glittervlokjes nog steeds onder ons bureau) én beautyproducten van het Kruidvat, die volgens deze drogisterij echte winter must haves zijn.

Als winternagellakje tipt Kruidvat ons de zeer lichtgrijze, shiny kleur frozen queen, van Essence. Een nieuw kleurtje in ‘t assortiment. Als je het kleine flesje (5 ml) op een bepaalde manierin het licht houdt zie je dat er een ietsjepietsje parelmoerglans inzit (die ik op de foto helaas niet kan vastleggen). Het is moeilijk om deze nagellaktint goed te beschrijven. Ik houd het op zeer lichtgrijs, zilverwit met een subtiele parelmoerglans. Zo. :).

Essence Frozen Queen

Het flesje van frozen queen (5 ml)

Essence frozen queen

Deze nieuwe kleur uit de colour & go-lijn is licht zilver

Ik vind de Essence-nagellakken altijd een prima keuze. Er zijn ontzettend veel verschillende tinten verkrijgbaar, en dat voor een hele eerlijke prijs. Als je ervan houdt om regelmatig met een ander kleurtje te lakken, vind ik Essence een goede optie.

Frozen Queen

Is dit jouw kleur? Zoek bij Kruidvat naar nummer 58!

De frozen queen (nr. 58) behoort tot de colour & go-lijn en ja, deze lekkere lak droogt echt zeer snel. Na een eerste laagje breng ik na een minuut al een tweede laagje aan, en na twee minuten een derde laagje. Dat gaat prima. Het borsteltje is redelijk plat, fijn.

Essence frozen queen

Een flinke druppel van frozen queen

Drie laagjes zijn wel nodig om met deze licht doorschijnende kleur een dekkend resultaat te krijgen.

Al met al een fijne lak, in een mooie kleur. Ik houd zelf meer van donkere kleuren, maar deze lak is ideaal voor ice queens ;).

Essence frozen queen

Wat vind je van de kleur?

Essence Colour & Go, Frozen Queen nr. 58, €1, 29

www.essence.eu

(Nina de Bruijn)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties