0

Amsterdam – Vandaag op de nagels: een fijne najaarscreatie. We schreven eerder al dat DA lekker cheape craquelé-lakjes heeft, en die moeten natuurlijk getest worden! DA noemt de lakjes zelf ‘graffiti-lak’, wij kennen ze vooral als crackling of craquelé.

Als basiskleur nemen we de muisgrijze lak van de Collistar Carisma collectie (nr. 72). Dat we fan zijn van de Collisar-lakjes kun je hier al lezen. We brengen twee laagjes aan van de muisgrijze basis, en na enkele minuten drogen ‘toppen’ we dit af met de DA crackling-lak.

Nagels

Deze twee lakken heb ik gebruikt

Nagels

Mijn nagels na de eerste laklaag

Het borsteltje heeft een normale dikte, en de lak is heel easy aan te brengen. Je hebt er maar een dun laagje van nodig, en na een paar seconden zie je al het opengebroken resultaat. Na een minuut of twee is dit laagje al droog en heb je een geweldig ‘graffiti’ resultaat.

Nagels

Voila, mijn crackling-nagels

Nagels

Door mijn verhuizing zijn mijn nagelriemen er echt ernstig aan toe! Vreselijk lelijk zien ze eruit! Een ding is zeker: er gaan liters handcrème en olietjes voor mijn nagelriemen doorheen de komende week.

Nagels

Dit zijn de kleuren DA crackling lakjes die wij hebben ontvangen. Roze is ook mooi!

De DA graffiti lak is ook in het roze verkrijgbaar

DA graffiti lak, €2,99

www.da.nl

(Nina de Bruijn)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties