0

Haarlem – Ben jij in het bezit van een verzorgd, mooi uiterlijk en uitstekende communicatieve vaardigheden? En lijkt het jou helemaal geweldig om een gezicht te vormen voor o.a.merken als L’Oréal, Björn Borg, Aquafresh, Henkel en Schwarskopf, Verkade en Pelican magazines? Dan zoekt promotie/hostess bureau Streetmodels jou!

Wat zijn je werkzaamheden? Sampling, productpromotie, hostess-werk, vip begeleiding,verkoop etc. Naast Streetmodels kun je ook werkzaam zijn voor Streetmodels-Pro. Dit houdt in je wordt in gezet vanuit een professie worden. Denk hierbij aan professionele modellen en mannequins, acts, DJ’s, visagistes, hairstylisten, dansers en presentatoren.

Let wel! Zij zijn geen modellenbureau, maar een promotie/hostess bureau, dit betekend dat ze jongens en meiden zoeken die de juiste uitstraling hebben die past bij een product/merk.

Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Kijk dan snel op www.streetmodels.nl en vul het inschrijfformulier in! Misschien ben jij binnenkort dan wel het nieuwe gezicht van Streetmodels!

(Juliët Oosterom)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties