0

ModelswebAmsterdam – De website voor en over modellen, www.modelsweb.nl is vanaf nu gratis!. Droom je al een lange tijd van een carrière als model, maar heb je er simpelweg niet de financiële middelen voor? En kom je niet veel verder dan de fotoshoots in je achtertuin?

Dan heeft Modelsweb de oplossing voor jouw probleem! Modelsweb biedt modellen, aanstormend modellentalent en oriënterende modellen de mogelijkheid om online hun eigen portfolio aan te maken en de interactie met elkaar aan te gaan. Daarnaast geven de modellen van het moment  tips over het bestaan als model. Zo gaf Dirk Taat laatst een interview en zal Kim Feenstra binnenkort haar ervaringen met je delen!

Ook worden er op deze nieuwe modellensite regelmatig castings en wedstrijden gehouden. En dat is zeker niet zonder succes!  Er werden namelijk 2 leden van Modelsweb uitgekozen om als model aan het programma Project Catwalk deel te nemen. Nog een leuk weetje is ook wel dat Lianne, uit Benlux Next Top Model ook lid van Modelsweb is.

So wanna be a model? Kijk dan op www.modelsweb.nl

(Juliët Oosterom)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties