0

Amsterdam – Topmodel Cindy Crawford hoort in het rijtje Naomi Campbell, Linda Evangelista en Claudia Schiffer thuis. Deze modellen waren én zijn hot and happening. Tegenwoordig kijken wij naar Doutzen Kroes, Lara Stone, Chanel Iman en Miranda Kerr.

Maar er staat alweer een nieuwe generatie voor de deur. De dochter van Cindy Crawford had onlangs haar eerste shoot voor Young Versace. Kaia Crawford is klaar om in de voetsporen van moeders te treden. Hoe oud Kaia is? Nog maar 10!

Cindy is meer dan trots op haar dochter. In een persconferentie zei ze: “Ik ben ontzettend blij dat Kaia voor de eerste Young Versace campagne is gekozen. Ik heb zulke waardevolle herinneringen aan mijn tijd met Gianni en DOnatella Versace. Er is iets heel erg speciaals aan House of Versace. Ik ben zo trots op haar!”

Donatella is ook blij met de piepjonge Kaia: “Kaia heeft een speciaal iets, net als haar moeder. De camera houdt echt van haar. En doordat Cindy op de set aanwezig is, moet ik steeds terug denken aan onze geweldige Avedon shoots waarbij we samen werkten. Het is zo speciaal om Kaia in haar moeders voetsporen te zien treden.”

De campagne is geschoten door beroemde modefotografen Mert Alas en Marcus Piggott.

De eerste foto van Kaia

www.versace.com

(Tekst: Esmée van Rijn)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties