0

SachaAmsterdam – Wil jij kans maken om een echte professionele modeshow te lopen tijdens Amsterdam International Fashion Week? Word jij het nieuwe topmodel op de catwalk van MICHAEL BARNAART VAN BERGEN en SACHA?

Schrijf je nu in en wie weet show jij op vrijdag 24 juli de fashionable SACHA BY MICHAEL-shoes voor een select publiek van vooraanstaande stylisten, redacties van modebladen en BN’ers!

Na een voorselectie wordt je per mail uitgenodigd voor de casting in Amsterdam op 13 juli 2009 in het trendy Park Hotel.
Schrijf je in op www.sacha.nl

Extra Michael BvB feitje: Dit jaar bestaat het familiebedrijf Sacha 100 jaar. Dit vieren ze met de collectie die Michael voorSacha heeft ontworpen. Een limited edition die geldt als dé feestcollectie van 2009.

Op 24 juli om 10 uur vindt er in de Sacha winkel in de Leidsestraat een exclusieve modeshow plaats waarbij Michael Barnaart van Bergen zijn collectie met  bijpassende schoenen zal showen. In de winkel zal een select publiek de collectie ontdekken,  maar de winkel zal ook een soort kijkdoos zijn voor iedereen die alvast een glimp wil op vangen van de collectie.

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties