0

Amsterdam – In 2010 won Roos van der Kamp het televisieprogramma Project Catwalk en stond in dat jaar tevens op Amsterdam International Fashion met haar merk ‘Roparosa’. Het gaat alleen maar bergopwaarts voor Roos, want nu heeft ze ook haar eigen mobiele magazine uitgebracht! Een magazine die je alleen op je mobiel kan bekijken.

Via deze weg wil ze modeliefhebbers altijd en overal een kijkje laten nemen achter de schermen van Roparosa. Zo wordt je op de hoogte gehouden van de nieuwste collecties en de laatste trends rondom het label.

Speciaal ter introductie van het magazine, krijgen de lezers de unieke kans om de Star Dress Black Edition alvast te bestellen. De perfecte little black dress, is normaal € 159,- maar nu voor maar slechts € 99,-! Daarnaast maak je (als je jezelf vóór 23 oktober aanmeldt) ook nog eens kans op 2 kaartjes voor de runway show die Roparosa in januari 2011 houdt in Amsterdam, met een backstage rondleiding!

Wil jij hier kans op maken en schitteren in de Star Dress van Roparosa? Meld je dan snel aan via [email protected]. Vermeld hierin je naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en maat (Small, Medium of Large), met als onderwerp ‘Star Dress’. Doe dit dus wel vóór 23 oktober 2010.
Wil je het magazine op je mobiel lezen? Dat kan via deze link! www.mobilemags.360fashion.net

www.roparosa.com

(Nio Trügg)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties