0

Amsterdam – Heel wat meisjes van Nederlandse bodem staan aan de top van de modellenwereld. Voor de 29e keer organiseert Elite een zoektocht naar hét nieuwe gezicht door middel van een modellenwedstrijd waardoor meisjes wereldwijd kans maken op een contract. Ook in Nederland.

Van 22 tot 26 augustus wordt er door het Elite Model Look team gescout in Winkelcentrum de Vier Meren in Hoofddorp. Ook in Almere wordt er hard gezocht naar een meisje die binnenkort wellicht shows mag lopen voor internationale designers. Van 29 augustus tot en met 2 september extra veel door de Citymall va Almere lopen dus.

Het nieuwe potentiele topmodel moet tussen de 14 en 22 jaar oud zijn en ten minste 1 meter 72 lang. Inschrijven kan ter plekke of via de website. Zie jij er niet uit als model maar heb je wel zin om even lekker gepamperd te worden? Er worden ook Elite Beauty Studio’s georganiseerd. Hier gaan professionele make-up artists en haarstylisten aan de slag om alle bezoekers er uit te laten zien als een heus model. De Elite Beauty Studio’s zijn voor iedereen gratis toegankelijk.

www.elitemodellook.com/nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties