0

Amsterdam – Droom jij van een carrière als modeontwerpster? Zou jij het liefst een item dat jij zelf hebt gemaakt terug willen zien in de winkel? Dat kan nu misschien wel werkelijkheid worden dankzij een Nederlandse modemerk.

gsus sindustries organiseert een wedstrijd waarbij je in een uur tijd een uniek item moet creëren. Het is de bedoeling dat je gebruik maakt van je instinct om het winnende ontwerp te designen.

Ben jij de de gelukkige die verkozen wordt? Dan komt jouw item daadwerkelijk in de winkels te liggen. Daarnaast wordt het creatieve proces gefilmd en op de Facebook-pagina van gsus sindustries gezet, altijd fijn voor wat publiciteit. Alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook nog eens een hele nieuwe outfit van het modemerk.

Hoe kun je meedoen? Stuur je portfolio (van maximaal 10 mb) of een link van recent werk naar [email protected] met daarbij een motivatiebrief waarin natuurlijk staat waarom jij mee zou moeten doen aan de wedstrijd. Je hebt tot 12 maart om je gegevens door te sturen, daarna worden de vijf finalisten gekozen die op 21 maart de strijd met elkaar aan moeten gaan bij het hoofdkantoor van gsus sindustries in Amsterdam.

Ben je nog wakker? Gebruik je tijd!

www.g-sus.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties