0

Amsterdam – Het weer is zo depremirend, dat je eigenlijk weer je winterschoenen wil aantrekken. De zomer komt er gelukkig aan, dus voorlopig mag je ze in de kast laten staan. Toch druppelen de nieuwste wintercollecties binnen en Ecco heeft dit keer een hele trendy lijn.

Bij Ecco denk je niet gelijk aan fashionable, maar bij het zien van de nieuwe collectie denk je daar zeker anders over. De collectie bestaat uit drie lijnen, dus voor elke stijl is er wel iets te vinden. Zo zijn er de thema’s Active Vibration, Aesthetic Being en Nordic Breathing. De Active Vibration lijn bestaat uit kleurvolle en sportieve schoenen die er toch fashionable uit zien. De Aesthetic Being is voor vrouwen die elegant voor de dag willen komen. Deze schoenen zijn classy en bestaan vooral uit lak en hebben een kleine hak. In de laaste lijn Nordic Breathing zitten stoere laarsjes die van leer zijn.

Alle schoenen hebben aan de onderkant een grove zool met ribbels. Het kan in de winter glad zijn en hierdoor voorkom je dat je valt. Daarnaast zitten de schoenen ook erg comfortabel. Naast de schoenen hebben ze ook nog een hippe tassenlijn en een mannencollectie.

Benieuwd naar de collectie, bekijk de video en de foto’s hieronder.

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

www.ecco.com

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties