0

Amsterdam – Alle moms-to-be en dames met vriendinnen die zwanger zijn opgelet! Droom jij of zij van een Bugaboo om het kleintje te vervoeren? Dan is dit jouw kans om er één te winnen. Vanaf 28 juni kun je via Facebook een Bugaboo Neon kinderwagen in de wacht slepen.

Het enige wat je hoeft te doen, is de Facebook-pagina van Bugaboo Nederland liken, sharen wie van je vrienden een Bugaboo moet winnen en waarom. Hype Kappers verloot verder onder alle likes en shares verschillende gratis Cut&Style Treatments. De actie loopt tot 31 juli en op 1 augustus 2012 wordt de winnaar bekend gemaakt!

Maar er is meer…
Hype Kappers, bekend van haar creative haircuts en concept store, gaat een samenwerking aan met Bugaboo. Deze zomer lanceert Bugaboo haar nieuwe special, de Bugaboo Neon. Geïnspireerd op de opvallende Neon trend hosten Hype X Bugaboo op 28 juni het ‘Pop Your Neon’ event in de Hype store Amsterdam.

Op deze avond is er een Hype X Bugaboo Tombola (verloting) met twee hoofdprijzen – een Bugaboo Neon en een jaar lang gratis Cut&Style Treatments bij Hype. Ben jij of je vriendin zwanger en wil je bij deze Pop Your Neon launch aanwezig zijn en winnen? Stuur dan een RSVP naar [email protected] en vermeld dat jullie graag een drankje komen drinken. Ben je niet in verwachting, dan ken je vast iemand die dat wel is en die je een nieuwe Bugaboo Neon gunt.

Bugaboo Neon Collection

Zijn jullie al om? Hebben? ;-)

www.bugaboo.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties