0

Amsterdam – Al bijna in dromenland, maar toch aan het piekeren over de bruiloft van je vriendin of misschien wel jouw eigen bruiloft? Net-A-Porter komt met de ultieme oplossing, namelijk The new wedding shop.

Bij deze shop van Net-A-Porter kan je terecht voor een prachtige jurk, de accessoires die je erbij zoekt, de bijpassende schoenen, haartrends en items voor de honeymoon. Eigenlijk biedt deze shop een totaal overzicht van alle kleding en tips die je nodig hebt voor de perfect bruiloft. Je kan zelfs outfits bekijken voor je eigen moeder en je bruidsmeisjes. Begin alvast met plannen en kies bijvoorbeeld alvast je boeket uit met behulp van de tips van Net-A-Porter.

Ga je zelf nou niet trouwen, maar heb je binnenkort wel een bruiloft waar je heen moet? Dan staan hier ook de perfecte tips om er op en top uit te zien als gast. Ben je klaar met bestellen of het plannen van je bruiloft? Dan kan je lekker relaxen, want alles wordt binnen no-time bezorgd en schitterend verpakt in de special bruidsverpakkingen.

Klik op de afbeelding om de items gelijk te bestellen.

The Dress: Vionnet Yavme stretch silk-blend gown €1205,-

Haartrends

The Shoes: Giuseppe Zanotti Embellished suede and leather slingbacks € 980,-

The Bag: Anya Hindmarch Marano glitter-finish box clutch € 544,13

Honeymoon: Isabel Marant Joane sequined cotton dress € 685,-

The Bridesmaids: Halston Heritage Pleated silk-georgette gown € 715,-

www.net-a-porter.com

(Tekst: Daphne Meulenbroek)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties