0

Amsterdam – We kennen ze allemaal en we willen ze allemaal. We hebben het natuurlijk over de Hèrmes Birkin Bag, Chanel 2.55, Céline Luggage Bag en andere it-bags.

Maar wist je dat de keuze van de tas ook iets over je persoonlijkheid zegt? Je sleept het bijna elke dag met je mee. Dan willen we dat natuurlijk wel in stijl. Het moet tenminste met elke outfit gecombineerd kunnen worden.

Hèrmes Birkin Bag liefhebbers, bevinden zich graag tussen de elite. Degene die er mee gespot worden zijn Kim Kardashian en andere socialites. De tas wordt graag gecombineerd met een paar killer heels. De Chanel 2.55 is de klassieke tas en wordt voornamelijk gedragen door 50 plus vrouwen of verwende 18-jarige meisjes. Je ziet vooral getuite lipjes, bij het dragen van deze tas. Een andere eyecatcher is de Céline Luggage Bag. Deze wordt vooral door carrière vrouwen gedragen. De tas is groot en heeft veel ruimte om alles in te stoppen.

Nou geloven wij niet dat dit helemaal de prototypes zijn. De Chanel 2.55 wordt ook gewoon gedragen door de echte it-girls en niet alleen maar zuurpruimen. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag weten wat jouw droomtas over je zegt, klik dan hier.

De Hèrmes Birkin Bag

De Chanel 2.55

De Céline Luggage Bag

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties