0

Amsterdam – We hebben er lang op moeten wachten, maar volgende week kunnen we eindelijk Nederlandse Vogue in handen hebben. De Nederlandse editie komt 22 maart uit, maar als abonnee kan je heb al veel eerder op je deurmat krijgen.

Om de lancering te vieren, komt Vogue nu wel met hele mooie aanbieding. Als je aanmeldt voor een abonnement, betaal je voor 12 nummers maar 53,55 euro, in plaats van 72,40 euro. Zo krijg je drie nummer cadeau!

Ga naar de site van Vogue en meldt je aan voor een abonnement. Zo kan je jij al heel snel genieten van dit iconische modetijdschrift.

LET OP! Want er is nog meer goed nieuws modeliefhebbers! Op 21 maart is er een exclusieve voorverkoop bij alle filialen van de Bijenkorf. Je kan daar de collector’s edition voor 5,95 euro kopen, die luxe is verpakt en alleen op deze dag te verkrijgen is.

Daarnaast is tijdens de opening van Bijenkorf Amsterdam de hele Vogue redactie aanwezig voor een meet & greet. Onder het genot van bonbons en lekkere muziek kan je de redactie van alles vragen. Wij zijn erbij! Jullie ook?

Nog heel eventjes wachten.. en dan is ie er eindelijk!

www.vogue.nl

(Tekst: Esmé Schouten)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties