0

Amsterdam – Tijdens de feestdagen die voor de deur staan, kunnen we ‘s avonds weer genieten van heerlijke bubbels, cocktails en andere alcoholische versnaperingen. Ook met het zogenaamde Happy New Year drankje van Disaronno kom je de koude winteravonden wel door.

Maak je deze cocktail tijdens Oud & Nieuw, dan ben je vast de hit van de avond. Dat vonden ook de makers van de film New Years Eve. De hele sterrencast drinkt het! Wil jij ook net als hen dit drankje maken, haal dan de volgende ingredienten in huis:

-een fles Disaronno
-cranberrysap
-cranberrybessen

En zo maak je het:
Je vult een glas met gecrusht ijs, voegt daarbij 1 deel Disaronno en 5 delen Cranberrysap. Dan nog een takje met cranberrybessen voor de garnering en klaar is kees!

Disaronno heeft daarnaast nog wat lekkers in de aanbieding: volgend jaar Oud & Nieuw vieren in New York! Op de Disaronno facebookpagina kun je meedoen aan de New Years Eve competition door je eigen Disaronno New Years Eve Mix samen te stellen. Uit alle deelnemers wordt de gelukkige winnaar getrokken die met drie vrienden naar New York wordt gevlogen om daar New Years Eve te vieren.

www.disaronno.com

(Tekst: Martine Schut)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties