0

Amsterdam – Loop jij overdag altijd in de rondte met oordopjes in je oren? Dan kun je dit het beste doen in stijl met een paar trendy gekleurde Urbanears.  Op die manier kun je het echt als een accessoire gebruiken die je kunt afstemmen op jouw outfit.

Dit zijn de meest ideale dopjes die er maar zijn. Het zijn in-earphones wat betekend dat ze goed in je oren blijven zitten. Alle oren zijn anders en daarom zijn ze met een tussenstukje te verstellen. Elk seizoen worden ze in andere kleurtjes uitgebracht. Zo hebben ze nu onder andere rood, paars, groen en geel. Je kunt dus een kleur kopen die het beste bij jezelf past of juist bij je sportoutfit. Ook zit er een microfoontje in waardoor je de Urbanears ook kunt gebruiken voor smartphone en iPone. Wanneer er iemand belt, hoef je dus niet de oortjes uit te doen. Kortom de perfecte oordopjes.

Leuk om te weten, is dat dat muziek tijdens het hardlopen een positieve invloed heeft op je hartritme. Hierdoor wordt je uithoudingsvermogen beter en ben je op het einde minder uitgeput. Lang leven de muziek en oordopjes zegggen wij.

De Urbanears zijn per stuk 30 euro en daar komt nog eens 6 euro verzondkosten bij. Wil je ze graag kopen, klik dan hier.

Bekijk de foto’s hieronder van de Urbanears.

De oordopjes zijn in allerlei verschillende kleuren te koop

www.urbanears.com

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties