0

Amsterdam – Wanneer er collecties verschijnen voor goede doelen, willen we graag een steentje bijdragen. Zo komt Tommy Hilfiger met de Promise Collection.

Sinds 2009 maken ze deel uit van het Millennium Promise en Millennium Villages project. Met deze projecten wordt een duurzame gemeenschap gecreëerd in Afrika. In dorpjes worden er scholen gebouwd, voor onderwijs gezorgd en gewerkt aan de gezondheid. De hele opbrengst van de Promise Collection wordt gedoneerd aan deze projecten.

De zomercollectie bestaat uit mannen en vrouwen items. Van elke item wordt de opbrengst ergens anders aan besteed. Zo wordt de opbrengst van een t-shirt gebruikt voor het verbeteren van onderwijs, de bikini voor betere voedselvoorzieningen en de rokjes en jurken voor het verbeteren van gelijkheid tussen de man en vrouw.

Wil je met je eigen ogen zien hoe de projecten in Oeganda verlopen, dat kan. Het enige wat je moet doen is een berichtje op Twitter plaatsen waarmee je laat weten hoe je voor een betere toekomst gaat zorgen. In het bericht moet wel de hashtag #makeapromise komen te staan. Vergeet dan niet om @TommyHilfiger en @makeyourpromise te volgen. Degene met de beste tweet mag als ambassadeur naar Ruhiira, Oeganda toe. Wie weet ben jij wel diegene!

Benieuwd naar de collectie, bekijk de foto’s hieronder.

Katie Holmes voor Millennium Promise

Promise paarl bikini voor € 69,90

Promise maputo t-shirt voor € 44,90

Promise carlton rok € 99,90

Promise midrand top € 79,90

Promise elizabeth jurk voor € 129,-

www.tommy.com

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties