0

Amsterdam – Ben jij zo gek op mode dat je alle modebladen verslindt, modewebsites afstruint en modeprogramma’s kijkt. Dan moet je zeker morgenavond naar TLC zappen. De vrouwenzender staan namelijk dan volledig in het teken van fashion: de TLC Fashion Night.

Bij de TLC Fashion Night draait het om de laatste trends, veel kleding en de beste tips. Zo kan je kijken naar The Rachel Zoe Project. In deze realityserie zien we Hollywood styliste Rachel Zoe samen met haar assistenten aan het werk. De kijker een blik achter de schermen, van modeshows en celebrities tot deadlines.

Daarna kan je genieten van een heel ander programma: What Not To Wear. Hier draait het niet om Hollywoodglamour, maar om grijze muizen en modeblunders. De muurbloempjes worden door hun familie opgegeven voor een make-over. Stijlgoeroes Stacy London en Clinton Kelly ontfermen zich over de kandidaten en bewijzen dat stijl aan te leren is. Met een nieuwe stylish garderobe groeit het zelfvertrouwen en gevoel voor mode bij de kandidaat en verandert deze van een grijze muis naar een stijlvolle fashionista.

The Rachel Zoe Project

What Not To Wear

Kijk elke woensdag naar deze Fashion Night vanaf 21.00 uur.

www.tlc.nl

(Tekst: Esmé Schouten)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties