0

Amsterdam – Vanaf heden brengen we je dagelijks, of beter gezegd nachtelijks, een leuke tip met betrekking op de nacht. Van boeken tot slaapsetjes, van duistere items tot belangrijke weetjes; we staan óók in het donker voor je klaar.

Vannacht hebben we een zeer glamorous maar informatieve tip voor je. Een echte fashionista wilt alles weten over mode, maar dan ook alles. Gelukkig bestaan er ook nog mode-documentaires en laten wij nou beginnen met eentje die niet zo oud is: “The September Issue

De titel spreekt, eigenlijk, al voor zich. De film, uit 2009, van R.J Cutler sloeg enorm goed aan in de modewereld en kreeg weinig kritiek te verduren. De Amerikaanse filmmaker nam de kijkers mee achter de schermen bij het blad dat vrijwel iedereen kent, de Vogue.

Popcorn erbij en kijken maar

Deze film laat zien hoe het er op de redactie van de Vogue aan toe gaat bij het voorbereiden voor de grote September Issue van 2007. Menig fashionista weet dat de september uitgave van de Vogue dé uitgave is waar de hele modewereld op wacht.
Maar het is niet alleen maar glitter & glamour, de documentaire laat zien dat zelfs de befaamde Anna Wintour en haar personeel hebben te kampen met deadlines en last minute stress. Wat natuurlijk zorgt voor veel drama, en daar smullen wij stiekem van.

Dus als je ’s nachts wakker ligt en geen flauw benul hebt wat je in godsnaam zou moeten doen? Relax, pak The September Issue erbij en alles komt goed. De slogan zegt het al: Fashion is a religion, this is the Bible.
Scroll naar beneden voor de trailer!

Zeker het kijken waard

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Heb jij The September Issue al gezien? En zo ja, wat vond je er van?

(Charisse Stoffels)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties