0

Amsterdam – Vanaf heden brengen we je dagelijks, of beter gezegd nachtelijks, een leuke tip met betrekking op de nacht. Van boeken tot slaapsetjes, van duistere items tot belangrijke weetjes; we staan óók in het donker voor je klaar.

Vanavond hebben we een fashionable tip voor je. Zin in een film vol mode en die nooit – maar dan ook nooit verveelt? Ga dan voor The Devil Wears Prada, deze komedie is een all-time favoriet bij velen fashionistas.

Het verhaal gaat over een jonge vrouw genaamd Andy (Anne Hathaway), die moeite heeft om haar eerste baan als journaliste te vinden. Bij gebrek aan betere opties solliciteert ze bij het modetijdschrift Runway, waar ze ‘tweede assistente’ wordt van hoofdredactrice  Miranda Priestly (Meryl Streep). De film laat zien hoe Andy omgaat met haar horrible baas en haar allerlei – soms onmogelijke klusjes geeft. Uiteindelijk raakt Andy zo verstrikt in haar werk dat ze haar vriend en beste vrienden verwaarloost zonder dat ze het door geeft en dreigt ze haar prioriteiten totaal uit het oog te verliezen.

The Devil Wears Prada geeft een idee van hoe het er allemaal aan toe gaat in de modewereld en een mode tijdschrift in het bijzonder maar zorgt tegelijkertijd voor kostelijk vermaak.

De film komt uit 2006, dus bekijk hieronder de trailer om je geheugen een beetje op te frissen!

Zullen we ooit genoeg krijgen van deze film? I don't think so!

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Wat vind jij van The Devil Wears Prada? Is het film waar je geen genoeg van kan krijgen?

(Charisse Stoffels)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties