0

Amsterdam – Het is voor velen een echte meisjesdroom om een fashion model te worden. ‘s Nachts in bed piekerend over de vele mogelijkheden die er zijn als model, er gaan zoveel werelden voor je open, maar waarschijnlijk blijft het een droom… Denk je!

Wanneer je nog niet over het totale pakket beschikt, moet je daar iets aan veranderen. Wij hebben hier nu de oplossing voor jullie. Modemeisje Tamara Elbaz en top-mannequin Carolien van Twuijver bundelen hun krachten om beginnende modellen de fijne kneepjes van het vak te leren. Ze hebben beide zelf jarenlang nationaal en internationaal op de catwalk geschitterd en ze zijn echte experts op dit gebied.

De workshops zijn bedoeld voor iedereen die ambitie heeft om model te worden of werkende modellen die extra coaching nodig hebben. In vier avonden krijgen de deelnemers les in het lopen op de catwalk. Ze leren verschillende houdingen, eindposes en choreografieen. Ook wordt er aandacht besteedt aan presentatietechnieken.

Als deelnemer word je op de foto gezet door niemand minder dan fotograaf Otto van den Toorn bekend van o.a. het televisieprogramma Model In Één Dag.

Na de workshop ben je tevens in het bezit van vier professionele foto’s en krijg je ook make-up advies van topvisagist Roberto Dresia. En of het allemaal nog niet genoeg is, maken alle deelnemers kans op een inschrijving bij Silk-Models te Amsterdam!

Voor € 295,00 euro kun je deelnemen aan deze top workshop. En wie weet behoor je wel tot de professionele toppers.

Tamara Elbaz

www.silk-models.eu

(Tekst: Melanie Karolewski)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties