0

Amsterdam - Schoenen kun je nooit teveel in je kast hebben staan. We schrijven de laatste tijd weer vollop over alle nieuwe collecties die zijn gelanceerd i.v.m. de spring/summer collections voor 2012. Wij hebben nu ook weer een leuke editor’s tip voor jullie.

Het Australische footwearlabel Holster staat bekend om zijn Jelly footwear voor dames en kids. Grote warenhuizen als: Harrods, Selfridges en Harvey Nichols zijn groot fan van het merk. Ook worden er regelmatig celebs in de slippers gespot zoals bijvoorbeeld Dannii Minogue!

In de collectie van de slippers en sandaaltjes zie je veel ruige studs terug en dit wordt weer afgewisseld met mooie Swarovski steentjes. De slippers zijn leuk te combineren onder een shortje maar draag ze vooral ook fashionable onder een maxi-dress.

Hieronder zie je onze favorieten die wij hebben geselecteerd uit de nieuwe collectie, welke gaan jullie deze zomer dragen?

De Jelly slipper in een neutrale kleur. De steentjes vallen lekker op en deze slippers geven dus zeker een boost aan je outfit € 49,95

Leuke transparante slippers met bezette steentjes € 49,95

Deze slipper staat leuk onder een short of maxi-dress € 49,95

De slipper is er ook in een leuk sleehakken variant € 69,95

Voor een stoere look neem je deze zwarte variant € 49,95

Holster Australian slipper transparant € 34,95

Of ga voor dit gave bronzen paar met afgezette studs € 49,95

Wil je lekker basic over straat dan ga je voor dit grijze paar, leuk onder een jeans of shortje € 49,95

www.holsterfashion.com

(Tekst: Melanie Karolewski)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties