0

Amsterdam – Water drinken we allemaal uit glazen, kannen, bidons, emmers of uit flesjes! En natuurlijk is het buiten dat gewoon altijd lekker is, en heel gezond. Kun je nu niet slapen dan hebben wij een leuke maar dit keer ook stijlvolle midnight tip vor je!

NamelijkL stijlvol water drinken! Vorig jaar introduceerde het merk Bobble in Nederland het herbruikbare waterflesje dat kraanwater filtert terwijl je het drinkt. Nu is het tijd voor een nieuwe eye-catcher de Bobble Jug!

Nu zul je denken, wat is dat? Maar het merk komt nu met een nieuwe waterkan op de markt die je zeker in huis moet halen. Hij is ontworpen door Karim Rashid en deze kan is het nieuwste van het nieuwste op waterfiltersysteemgebied. De Bubble Jug past precies in de deur van je koelkast en staat mooi op tafel.

Er gaat 2 liter in en hij is verkrijgbaar in zes felle fabulous kleuren: zwart, blauw, groen, magenta, rood en wit dus het is zeker de eye-catcher waar iedereen zijn of haar glas mee wil vol schenken! De filter van de kan verwijdert o.a. chloor en bacteriën en na ongeveer twee maanden (vaak gebruiken) moet het filter vervangen worden.

Wil jij ook zo een stijlvolle Bubble Jug in huis? Voor € 37,95 is hij de jouwe! Een filter kan men ook los aanschaffen deze kosten € 11,95 per stuk!

De kan is o.a. verkrijgbaar bij De Bijenkorf, de Vitaminstore en via www.waterbobble.nl

De Bobble Jug is er in verschillende hippe kleuren, welke wil jij?

www.waterbobble.nl

(Tekst: Melanie Karolewski)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties