0

Amsterdam – We zien het steeds vaker: designers en celebs die zich inzetten voor het goede doel. Dit keer is het de beurt aan de Nederlandse fashion designer Hans Ubbink.

Hans Ubbink is ambassadeur voor het Wereld Natuur Fonds en speciaal voor vrouwen die van mode houden maakt hij een limited edition lijn om het WNF te steunen. Het is een nieuwe actie van het WNF met aantrekkelijke deals voor modeliefhebbers!

Door middel van het sluiten van een deal met het WNF maak je kans op een limited edition T-shirt van Hans Ubbink of je maakt kans op een kijkje backstage bij de fashionshow deze zomer van 2012, waar Hans zijn herfst/fall collectie showt aan het modepubliek!

Wat moet je hiervoor doen? Als je graag deze modeshow wilt bijwonen dan geef je een eenmalige gift van 15 euro aan het WNF en word je donateur voor 2 euro per maand. Hans Ubbink stelt 2x 2 kaartjes beschikbaar voor jou en je vriendin!

Het speciaal ontworpen shirt is geïnspireerd op de ‘Mighty river’, de Zambezi-rivier en de vele diersoorten die er voorkomen.  Voor mannen is het shirt ontworpen met een V-hals en voor vrouwen met een brede ronde hals. Wil je liever dit unieke shirt bemachtigen!? Dan steun je het WNF met een eenmalige gift van 20 euro en word je donateur voor 2 euro per maand.

Hoe leuk is deze samenwerking! Wat vinden jullie? De deals zijn nu beschikbaar www.wnfdeals.nl.

Hans Ubbink's Spring collectie 2012

Dit is hem dan, Hans Ubbink, fashion designer en nu ook ambassadeur van het Wereld Natuur Fonds

www.wnfdeals.nl

(Tekst: Wendy Heuvelman)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties