0

Amsterdam – Lig je nu ook zo in bed te piekeren over wat jouw gelukswensen zijn? We hebben een leuke tip voor je waarna je zeker gelukkig zal dromen vanacht en wat je leven sportieve energie zal inblazen.

Het sportmerk Reebok heeft een satisfaction onderzoek gehouden en daaruit blijkt dat 7 op de 10 Europese vrouwen het meest gelukkig zijn als zij fit zijn. 83% van de ondervraagde vrouwen denkt zelfs gelukkiger te worden met een betere conditie.

Tv-ster Eva Mendes en supermodel Helena Christensen zijn te zien in de mooie Reebok campagne. De Easytone sportschoenen staan hierbij centraal. Ze vertellen in de Reebok satisfaction campagne waar zij hun energie uithalen.

Maar wat zijn de EasyTone-producten? Deze zijn ontwikkeld door Reebok. In de sneakers zijn balancerende kussentjes ingebouwd met moving air technology die tijdens het lopen en bewegen lucht verplaatsen, waardoor er een instabiliteit ontstaat. De EasyTone-technologie zorgt ervoor dat de ondergrond minder recht aanvoelt dan bij andere sportschoenen, maar zonder dat dit ten koste gaat van een lekker lopend draagcomfort.

Zijn jullie benieuwd naar waar Eva Mendes gelukkig van wordt? Hieronder zie je een behind the scenes filmpje waarin Eva vertelt over haar eigen leven en wat haar laat stralen.

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

www.reebok.com

(Tekst: Melanie Karolewski)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties