0

Amsterdam – Vanaf heden brengen we je dagelijks, of beter gezegd nachtelijks, een leuke tip met betrekking op de nacht. Van boeken tot slaapsetjes, van duistere items tot belangrijke weetjes; we staan óók in het donker voor je klaar.

Vandaag hebben we een leuke boeken tip voor je. Eerder vertelden we je over de luxe levens van de personages uit Gossip Girl en lieten we je kennis maken met Steph die het wilde ‘maken’ in de modellenwereld. Vannacht hebben we een iets spannender boek voor jullie klaarliggen, namelijk: “Pretty Little Liars”.

Het verhaal gaat over vijf meisjes, Aria, Hanna, Spencer, Emily en Alison. Als na een sleepover Alison, de zelfbenoemde leider van de groep, op mysterieuze wijze verdwijnt, valt de hele vriendengroep uit elkaar.

Één jaar later na de verdwijning van Alison komen de vier vriendinnen weer bij elkaar en beginnen ze vreemde berichtjes te krijgen van ene ‘A’. Deze berichtjes hebben ieder te maken met een persoonlijk geheim  van de meisjes, die enkel Alison wist. En voor ze het weten dreigt deze ‘A’ hun levens te verwoesten door het allemaal openbaar te maken. Als de meisjes daarna ook nog hoofdverdachten zijn rondom de verdwijning van Alison, word het alleen maar ingewikkelder. Zoals de titel van het eerste boek luidt: “Mooie meisjes hebben soms gruwelijke geheimen.”

Naast de boekenserie is er ook een gelijknamige televisie-serie over de vijf dames, helaas is die nog niet in Nederland op tv te zien, maar wie weet! Zowel de boeken als de televisie serie zijn een combinatie van drama, spanning en fashion natuurlijk!

Het eerste boek

Wat vind jij van de boeken serie? Heb je ze al eens gelezen?

(Charisse Stoffels)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties