0

Amsterdam – Vanaf heden brengen we je dagelijks, of beter gezegd nachtelijks, een leuke tip met betrekking op de nacht. Van boeken tot slaapsetjes, van duistere items tot belangrijke weetjes; we staan óók in het donker voor je klaar.

Vanavond hebben we een leuke filmtip, nadat we afgelopen week konden genieten van deel één, gaan wij vanavond voor deel twee. Namelijk Sex And The City 2, in het vervolg volgen we de vier bekende dames die twee jaar na de eerste film nog steeds worstelen met persoonlijke problemen maar tegelijkertijd ook lekker genieten van het leven.

Zo twijfelen Carrie en echtgenoot James – oftewel Mr. Big of ze samen kinderen willen of niet, ze is namelijk bang dat hun huwelijk in een sleur zal vallen. Charlotte daarentegen krijgt het steeds zwaarder om voor twee kinderen te zorgen, dat weet ze op te lossen door een oppas in te huren. Al loopt deze oppas wel heel graag zonder beha rond…

Dit valt Samantha op en die vertelt dat al gauw aan Charlotte, die dan begint te twijfelen aan haar echtgenoot ’s loyaliteit tegenover haar. Miranda ziet het niet meer zitten op haar werk en neemt op aanraden van haar man ontslag, dit komt als geroepen voor haar. Zo kan ze eindelijk wat meer tijd met haar zoontje door te brengen.

Als alles even tegen lijkt te liggen voor de dames, worden ze verrast met een luxe trip naar het met zon overgoten Abu Dhabi, waar ze enorm veel avontuur – en knappe mannen te wachten staat!

De poster

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Ben jij ook zo dol op Sex And The City 2?

(Charisse Stoffels)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties