0

Amsterdam – Nog wakker? Je hebt nu twee keuzes; je kunt je tijd nuttig besteden en bijvoorbeeld allerlei klusjes doen of je kan lekker loungen. Wij geven eerlijk gezegd voorkeur aan de tweede keuze…

Vannacht nemen we je mee naar New York, de Upper East Side om precies te zijn. Eerder vertelden we je al over de boeken, maar vannacht hebben we het over de serie. Gossip Girl! Zullen we er ooit genoeg van krijgen? We don’t think so. Al heb je alle afleveringen ten minste tien keer gezien, deze serie is verslavend – en dan hebben we het nog niet eens gehad over het enorm hoge modegehalte.

Het verhaal volgt de levens van de rijkste tieners uit Upper East Side in Manhattan. De bitchy brunette Blair die zich laat inspireren door Audrey Hepburn, haar beste vriendin Serena die berucht staat als de party queen in Manhattan en niet zo innocent is als dat iedereen denkt. En dan hebben we het nog niet eens over de eye-candy in de film, Dan, Nate en Chuck die allemaal met hun eigen persoonlijke problemen worstelen. Zelfs de meest duistere geheimen blijven niet lang verborgen en al helemaal niet voor de meest beruchte blogger; Gossip Girl.

Momenteel zit de serie middenin het vijfde seizoen en het wordt alsmaar beter en beter!

Bekijk hier het overzicht van DVD boxen op bol.com om je collectie aan te vullen; of juist te beginnen.

Seizoen 1

Seizoen 2

Seizoen 3

Seizoen 4

Ben jij ook zo verslaafd aan Gossip Girl?

www.bol.com

(Tekst: Charisse Stoffels)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties