0

Amsterdam  - Een Hermès tas zouden wij allemaal wel willen! De Birkin bag is natuurlijk wel dé tas van Hermès. Alle celebs lopen ermee weg, maar wij moeten op een ellenlange wachtlijst staan voordat het ooit zover komt.

Als we dan het geld bij elkaar hebben gespaard, op de wachtlijst hebben gestaan en ein-de-lijk aan de beurt zijn, dan hebben we deze geweldige it-bag, maar is onze portemonnee meteen helemaal leeg. Toch wel een minpuntje vinden wij. Blijkbaar was Hermès het met ons eens, want zij willen ons op een leuke en creatieve manier compenseren voor als ons gespaar en gewacht.

Een andere bekende tas van Hermès is de Jige Clasp. Deze clutch kunnen wij nu op de site van Hermès met ons gewenste patroon krijgen! Niet de real deal natuurlijk, maar een leuke papieren variant ervan. Om dit voor elkaar te krijgen, ga je simpelweg naar de site van Hermès, kies je een patroon, download je het, print het uit, en kleur, knip, vouw en lijm een eind weg! Toch een stuk simpeler dan jaren sparen en eeuwen op een wachtlijst staan.

Bekijk hieronder de verkrijgbare patronen en klik hier om naar de site van Hermès te gaan en jou eigen Jige Clasp in huis te halen!

Hermès Jige Clasp van papier

www.lesailes.hermes.com

(Tekst: Kimberly van Stokrom)

 

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties