0

Amsterdam – Vanaf heden brengen we je dagelijks, of beter gezegd nachtelijks, een leuke tip met betrekking op de nacht. Van boeken tot slaapsetjes, van duistere items tot belangrijke weetjes; we staan óók in het donker voor je klaar.

Deze nacht hebben we een leuke boekentip voor je. Altijd al willen weten hoe het leven van een model eruit ziet? De boeken van Tiny Fisscher komen daar akelig dichtbij in de buurt.

Met een dochter op haar dertiende als model begon, kreeg Tiny door alle verhalen die ze te horen kreeg inspiratie om er een serie boeken over te schrijven. De meeste gebeurtenissen in het boek zijn dus echt gebeurd!

De boeken zijn als het ware opgebouwd uit gebeurtenissen die Tiny’s dochter én haar vrienden in de modellenwereld hebben meegemaakt. Het eerste boek uit de vijfdelige serie heet “Ondekt! Dagboek van een aanstormend model.”

Het verhaal gaat over een Nederlands meisje genaamd Steph, die op haar veertiende op straat word gescout als model en aan een spannend avontuur vol ups-and-downs begint. Gedurende de serie lees je hoe Steph opgroeit en de hele wereld afreist, op zoek naar die ene klus die haar een supermodellen-status zal geven. Dit houdt ze allemaal bij in haar dagboek, dat ze overal met zich mee draagt.

Door de vlotte en grappige schrijfstijl en een boeiende verhaallijn lezen de boeken enorm lekker weg en zuigen ze je als het ware mee in de modewereld. Zodra je er één heb gelezen kan je er geen genoeg van krijgen! Daarnaast is het haast onmogelijk om je te irriteren aan de hoofdpersoon, want ze is hilarisch.

Als je dus geen zin hebt om vroeg naar bed te gaan: pak de boeken erbij en verdwijn in de mode wereld!

De omnibus met de eerste drie delen is nu ook verkrijgbaar!

Je kan de vijfdelige serie nu bestellen via bol.com! Wat vind jij van de boeken?

(Charisse Stoffels)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties