0

Amsterdam – Vanaf heden brengen we je dagelijks, of beter gezegd nachtelijks, een leuke tip met betrekking op de nacht. Van boeken tot slaapsetjes, van duistere items tot belangrijke weetjes; we staan óók in het donker voor je klaar.

Deze nacht hebben we een leuke boekentip voor je. We zijn inmiddels bekend met de serie: Gossip Girl. Al weten sommigen niet dat de serie is gebaseerd op een boekenreeks, geschreven door de Amerikaanse schrijfster Cecily von Ziegesar. En geloof me, de boeken zijn net zó leuk als de serie – misschien zelfs wel beter.

Het originele verhaal verschilt niet veel van de serie, Blair is nog steeds de bitch we secretly all love en Serena is nog steeds het perfecte feestbeest die met jan en alleman het bed in duikt, ahum. Het enige verschil met de serie is dat in de boeken het uiterlijk van Dan, Vanessa en Jenny anders worden beschreven. Daarnaast hebben on/off couple Blair en Chuck in de boeken geen relatie met elkaar, jammer…

Maar niet getreurd, er gebeurt genoeg om van te genieten!

Dus als je ‘s nachts geen flauw benul hebt van wat je moet doen, pak Gossip Girl erbij en verdwijn in de wereld van de Upper East Side.

Het eerste boek

De boeken zijn verkrijgbaar in vrijwel iedere boekwinkel en op bol.com!

(Charisse Stoffels)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties