0

Amsterdam – We surfen allemaal vaak eindeloos lang op het internet. En als we niet kunnen slapen kijken we altijd onze geliefde programma’s terug op internet of we gaan natuurlijk online shoppen! Wij hebben nu een nieuwe midnight tip voor je waar je uren aan vast zit gekluisterd.

Wij zijn helemaal weg van de nieuwe hype site Pinterest! Voor de mensen onder ons die het nog niet kennen: bij Pinterest moet je je voorstellen dat je een persoonlijke site hebt vol mini prikborden. Hierop kun je met één druk op de knop -in je menubalk- je favoriete beelden online bewaren (dit noem je pinnen).

Pinterest heeft iets weg van Twitter, maar in plaats van tekst draait het hier om beeld. Je kunt ook de pagina’s van anderen bekijken en daar weer mooie dingen vanaf halen (dit noem je repinnen). Je kunt het zien als een doos vol knipsels die je wilt bewaren, maar dan digitaal. Wij vinden het te gek! Ook vind je op Pinterest veel mooie inspiratieplaatjes. En het handige is dat het niet veel tijd kost om iets te bewaren, zo kun je lekker veel opslaan en snel terug bekijken. Thema’s die op de site te vinden zijn, zijn: lifestyle, huisdieren, kids, art, fitness, design, fotografie, vakanties, en eten & drinken.

Als je geen zin hebt om een eigen pagina te maken, kun je wel andere pagina’s afgaan. Dagen of nachten lang lekker surfen op het internet en dit is dus vooral de ideale midnight tip want met deze site verveel je, je nooit!

www.pinterest.com

(Tekst: Melanie Karolewski)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties