0

Amsterdam – Zwijmelde jij ook zo weg bij het zien van de gigantische inloopgarderobes, snelle auto’s en kasten van huizen in de Net 5-serie Nederlandse Hollywood Vrouwen? Goed nieuws! Deze glamourvrouwen zijn in februari weer te zien.

Opnieuw geven Yolanda, Myrthe en prinses Inge ons een kijkje in hun turbulente leven in Hollywood. Ook is er een nieuwe Nederlandse Hollywood vrouw: Conchita. Deze flamboyante Surinaamse woont al zestien jaar in Los Angeles, volgt acteerlessen, stort zich op goede doelen en is bezig met het opzetten van een nieuwe kinderlijn. Ze mag onder andere Elton John en Eva Longoria als beste vrienden rekenen. Niet verkeerd toch?

In dit nieuwe seizoen zien we ook dat Yolanda druk bezig is met de voorbereidingen van haar aanstaande huwelijk met schatrijke producer David Foster. Nadat Inge’s zoon Bandar uit huis is, zoekt de prinses een nieuwe invulling in haar leven. Zo verkoopt ze haar favoriete beauty producten via haar website, om goede doelen te steunen. Myrthe probeert na haar scheiding een nieuw leven op te bouwen in Los Angeles. Zo pakt ze haar oude werk als fotografe en model weer op en waagt zich voorzichtig weer op de datingsmarkt.

De nieuwe reeks van Nederlandse Hollywood Vrouwen is vanaf woensdag 22 februari om 21.30 uur te zien bij Net5.

www.net5.nl

(Tekst: Esmé Schouten)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties