0

Amsterdam – Vanaf heden brengen we je dagelijks, of beter gezegd nachtelijks, een leuke tip met betrekking op de nacht. Van boeken tot slaapsetjes, van duistere items tot belangrijke weetjes; we staan óók in het donker voor je klaar.

Vannacht hebben we een heerlijke feel good tip voor je. Geen zin in boeken, films of documentaires? Geen nood: godzijdank bestaan er series. Als je op zoek bent naar een serie waar je geen genoeg meer van kan krijgen, dan hebben wij dé serie voor jou: Glee!

You love it or you hate it, maar we kunnen inmiddels wel zeggen dat Glee de wereld overneemt. Met twee succesvolle seizoenen op hun naam en een derde op komst  bewijst dit maar dat iedereen geen genoeg kan krijgen van deze swingende serie.

Het verhaal volgt een groep jongeren die onder leiding van hun leerkracht een zangkoor beginnen op hun school – met alle gevolgen van dien. De serie bevat muziek, drama en enorm veel humor. En dan hebben we het niet eens over de eye candy ;).

Dus pak je Glee DVD box erbij, kruip onder de dekens en zing luidkeels – voor zover dat kan ’s nachts, mee met de aanstekelijke liedjes (En als je niet bekend met met Glee, geen zorgen: scrol naar beneden voor de promo van seizoen 1! En voor alle die-hard Glee fans, seizoen 3 gaat op 20 september in première, nou in Amerika dan..).

Je kunt de DVD boxen van seizoen 1 en 2 per stuk bestellen op bol.com voor €29,99!

Kan jij er ook geen genoeg van krijgen?

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

Wat vind jij van Glee?

(Charisse Stoffels)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties