0

Amsterdam – Waarschijnlijk ben jij ook de afgelopen feestdagen je te buiten gegaan aan kerstkransjes en oliebollen met als gevolg dat die skinny jeans niet meer zo lekker zit. Lig je daar wakker van? Lauren Conrad heeft tips zodat je niet een nieuwe garderobe hoeft aan te schaffen.

Haar belangrijkste advies is om vooral geen maaltijden over te slaan. In plaats daarvan moet je gewoon op tijd en gezond eten maar ook naar de sportschool gaan om je conditie op pijl te brengen en wat strakker in je vel te gaan zitten. Op haar website geeft ze tips voor een gezond ontbijt, lunch, diner en snacks maar ook fitnessadviezen.

Het is belangrijk dat je een week aan haar ‘dieet’ houdt, daarna kun je de touwtjes wat laten vieren. Dan hoef je bijvoorbeeld maar drie of vier keer per week te sporten in plaats van elke dag.

De tips die ze geeft zijn eigenlijk best wel gemakkelijk uit te voeren. Daarnaast lijken de maaltijdopties ons behoorlijk lekker. Een nieuwe en gezonde levensstijl die best wel vol te houden is dus!

Klik hier om haar complete plan te bekijken!

www.laurenconrad.com

(Tekst: Michelle Helmigh

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties