0

Amsterdam – Ben jij nog laat op en bedenk jij je nu al wat je morgen aan gaat doen? We kunnen morgen weer een hevige kou verwachten, dus dan dragen wij natuurlijk een fijn zittende spijkerbroek. Wij geven jullie vanavond een gloednieuwe collectie als tip!

Jeans zijn altijd handig, gaan eeuwig mee en je kunt er nooit genoeg van hebben! Daarom heeft Nelly haar jeanscollectie uitgebreid met vele nieuwe merken als, Diesel, G-star, Miss-me en nog veel meer fijnzittende jeansmerken.

De modellen zijn in allerlei pasvormen en zijn voor iedere gelegenheid geschikt.

Hieronder staan de broeken afgebeeld, welke broek is jullie favoriet? Klik op de foto om direct naar de website te gaan om je lievelings broek te bestellen!

G-star bestaat al sinds 1989 in Nederland en nu verkoopt ook Nelly meer dan dertig verschillende G-star broeken.

Nu ook te koop in de shop, het Amerikaanse jeanslabel Miss Me. Het label lanceerde in 2001 haar eerste collectie, de nieuwste collectie nu ook te koop bij Nelly.

De jeans van Diesel mogen natuurlijk niet ontbreken in de webshop.

De jeans van Diesel mogen natuurlijk niet ontbreken in de webshop. Diesel begon met het produceren van alleen maar denim broeken, maar tegenwoordig bieden zij een complete kleding-lijn aan. Binnenkort ook te koop op Nelly.

www.nelly.com

(Tekst: Wendy Heuvelman)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties