0

Amsterdam – Eerder hebben we jullie al kennis laten maken met de nieuwe hype Pinterest. Hiermee kun je een groot online moodboard maken en delen. Op het ILFN HQ kunnen we natuurlijk niet achter blijven en zijn we ook aan dePinterest gegaan.

Pinterest is een platform waar foto’s op gedeeld worden. Je kunt hier je eigen inspiratieboek maken en andere volgen. Het is heel makkelijk te gebruiken. Het enige wat je hoeft te doen is een account aanmaken en daar al je inspirerende foto’s op te plaatsen. Handig is dan ook om mappen met thema’s te maken om zo gemakkelijk foto’s erin te plaatsen. Naast je eigen account kun je ook andere volgen en daardoor krijg je nog meer inspirerende foto’s te zien. Je kunt deze foto’s repinnen en daardoor bij je eigen verzameling plaatsen.

Wij zijn bij ILFN zijn altijd bezig met beeld en nu kunnen jullie al onze insperende foto’s online bekijken. De mappen zijn onderverdeeld in celebs, musthaves, news, trends en streetstyle. Daardoor kun je makkelijk fashionable foto’s opzoeken.

Dus kun je niet slapen? Maak dan snel een account aan en volg ons! Klik hier om onze Pinterest te bekijken!

Pins van ILFN HQ

Musthave pins van ILFN HQ

Trends pins van ILFN HQ

Street style pins van ILFN HQ

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties