0

Amsterdam – Het is bijna zover, nog een paar weken en het is weer  tijd voor de dag die samen gaat met veel liefde en passie, Valentijnsdag! Zucht… Zwijmel jij al helemaal weg bij de  gedachte van het verwennen van je vriendje, man of geheime lover? Zal je lover aan je denken en je verrassen of heb je een date op deze speciale dag?

Hunkemoller komt voor de valentijnsnacht met een een paar spannende, verleidende lingeriesets. Heb je kleine borsten en wil je je lief graag verrassen met een cupje meer? Ga dan voor de maximizer. Met de Maximizer beha kun je je decolleté tot wel 2 cupmaten laten groeien.

Voor de romantische verleiding is er een hartvormig bloemensetje. Daarnaast doet Hunkemoller natuurlijk ook mee met de trend Colour Blocking en vult ze de valentijnscollectie aan met fel roze gekleurde slips.

Bekijk hieronder de verleidelijke lingeriesets.

De maximizer beha laat de borsten groeien tot wel twee maten groter.

De maximizer beha €29,99

Deze rode set is erg romantisch en pure verleiding. Beha € 27,99 slip € 12,99.

Romantisch gebloemde beha €27,99.

De transparante materialen maken dit setje een lust voor het oog. Deze zijn eigenlijk te mooi om niet gezien te worden. Draag ze dus onder een blazer of mooie party top voor een beetje verleiding. Deze set is €34,99.

De fel roze gekleurde variant is €29,99.

www.hunkemoller.nl

(Tekst: Wendy Heuvelman)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties