0

Amsterdam – Wanneer we lingerie gaan shoppen, willen we het liefst de gehele collectie van een merk zien en dit kan bij flagship stores. Zo heeft Hunkemöller al twee hiervan in Amsterdam en Rotterdam en dit weekend komt daar een derde bij.

Op zaterdag 5 mei is er in Den Bosch de nieuwe opening van de Hunkemöller flagship store. De winkel krijgt dezelfde look and feel als andere winkels maar alleen in een zogenaamd hotel concept. Dit houdt in dat er service wordt gegeven die gelijk staat aan dat van een hotel. Bij binnekomst voelt het net alsof je in een lobby staat. Je hoeft alleen nog maar te wachten tot dat iemand naar je toe komt om je te helpen.

Nieuwe collecties worden gepresenteerd in open koffers en fashionable lingerie ligt op look-à-like ontbijttafels. Verder hangen er overal in de winkel tv’s waarop het laatste mode- en lingerienieuws te zien is. Om alles nog is makkelijker te maken kan je de membercard op je smartphone downloaden en bij aankopen laten scannen.

De opening wordt een echt feestje waarbij alle klanten getrakteerd worden op een cocktail en kunnen dansen op de muziek van Jalise. Je kent haar vast wel van de Hunkemöller brandsong. De klanten krijgen ook nog eens fortune cookies waarmee ze kans maken op een cheque om daar fashionable setje mee in de winkel te kopen.

Zijn jullie er aanstaande zaterdag ook bij?

De Hunkemöller flagship store in Den Bosch

De nieuwe collecties worden in koffers geshowd

en nog meer...

De paskamers zijn goed voorzien van spiegels

www.hunkemoller.nl

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties