0

Amsterdam – We brengen je dagelijks, of beter gezegd nachtelijks, een leuke tip met betrekking op de nacht. Van boeken tot slaapsetjes, van duistere items tot belangrijke weetjes; we staan óók in het donker voor je klaar.

Vannacht hebben we een tip voor je die je al een aantal keer hebt voorbij zien komen, maar vast nog niet in deze vorm. Deze cupcakes zijn namelijk helemaal nieuw! Bij de Maître Paul Cupcakes
 is de slogan: “Claim je cupcake moment”.

Nadat het bijzondere gebakje al jaren een begrip is in Amerika, is de cupcake nu ook in Nederland een household name. Maître Paul komt met DE oplossing om van elk moment een Cupcake moment te maken. In oktober introduceert het merk de cupcakes op de vriesafdeling bij elke bekende supermarkt van Nederland.

Diepvries is het nieuwe vers: Klinkt raar, maar is waar.
 Doordat de cupcakes na het bakken en versieren super snel ingevroren worden, behouden zij hun versheid. De cupcakes zijn binnen 40 minuten ontdooid en klaar om op te eten. Door de topping van verse slagroom, in plaats van botercrème, zijn de cupcakes luchtiger dan de klassieke cupcake. De Maître Paul cupcakes zijn er in twee varianten: I ♥ New York en I ♥ Los Angeles. Beide verpakkingen bestaan uit drie cupcakes in verschillende smaken:

I ♥ New York: Caramel Fudge, Strawberry Butterfly en Triple Chocolate
I ♥ Los Angeles: Vanilla White, Forest Fruit en Lemon Sunflower

De Maître Paul cupcakes zijn vanaf nu verkrijgbaar bij alle bekende supermarkten voor €2,69 per doosje.

De diepvries cupcakes!

Hoe leuk is de verpakking!

Heerlijke smaken, vers op ieder moment van de dag!

Onze favoriete smaak!

Ga jij de cupcakes proberen?

(Tekst: Anna Nikbakht Nooshin)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties