0

Amsterdam – Wanneer je een outfit wil kopen die tijdloos is, denk dan aan de ontwerper Michael Barnaart van Bergen. Zijn outfits zijn altijd helder van kleur en super vrouwelijk. Wanneer je nu online in zijn webshop bestelt krijg je er een gratis Herôme nagellak bij.

De collectie is geïnspireerd op het strandleven van de jaren ’20. In die tijd liepen vrouwen er met veel klasse bij. We kunnen dan ook allerlei fashionable klokjurkjes, tunieken en comfortable vesten bestellen in de webshop. Alle items zijn in vrolijke pastelkleuren verkrijgbaar.

Wanneer je nu online bestelt, krijg je er dus gratis een Herôme nagellak ter waarde van € 7,95 bij. Je mag zelf uit de kleuren paars (Kontiki Beach), roze, (Mambo Beach), metallic blauwgroen (Cabana), warm oranje (Havana) of fel fyschsia (Lyon) kiezen. Het zijn allemaal zomerse kleurtjes. Wanneer je shoppingmandje vol zit, kun je kiezen welke nagellak je wilt. Ga voor een matchende kleur of juist eentje die eruit knalt. Het enige wat je moet doen is de kleur aanklikken die je wilt en je bestelling plaatsen. Daar is toch wel heel leuk over nagedacht, vinden wij.

Ga snel naar de webshop en bestel een leuk jurkje en een bijpassend nagellakje.

De collectie van Michael Barnaart van Bergen

De matchende kleurtjes voor bij de jurken

www.michaelbarnaartvanbergen.com

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties