0

Amsterdam – De zomer komt er weer aan en dat betekent lekker op vakantie gaan. Ben je helaas niet één van de gelukkige die haar vakantie al heeft geboekt of wil je nog een extra weekje weg, kijk dan even bij Easyjet. Hun nieuwe vluchten voor het najaar en de winter kunnen we nu weer boeken.

Easyjet staat bekend om zijn goedkope en goede vluchten en ze vliegen vooral op steden. We horen jullie al denken welke fashionsteden dan? Nou wat dachten jullie van Berlijn, Londen en Milaan.  Jaa, dat wordt de tweedehands winkels afstruinen in Berlijn, naar de grote markten en Harrods in Londen en kwijlen bij de etalages van de designerwinkels in Milaan.

Ga lekker met een vriendin een weekendje weg en kom samen met tassen vol terug. De prijzen van de tickets zijn al vanaf 36 euro. Natuurlijk kan je nooit voor dit bedrag vliegen maar heel veel duurder zal het niet worden. Wanneer je nu boekt blijven de prijzen nog leuk en heb je ook nog eens een leuk tripje om naar uit te kijken. Ga nu dus snel naar de website van Easyjet.

Jullie kunnen losgaan in de Harrods want het vliegticket kost bijna niks!

www.easyjet.nl

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties