0

Amsterdam – We brengen je dagelijks, of beter gezegd nachtelijks, een leuke tip met betrekking op de nacht. Van boeken tot slaapsetjes, van duistere items tot belangrijke weetjes; we staan óók in het donker voor je klaar.

Vanavond hebben we een leuke tip voor je. We weten dat slaap een must is maar als je dan toch wakker bent, kan je maar beter je tijd benutten. Je kunt je kamer opruimen, je kast opnieuw organizen.. of je kan gewoon lekker onder de dekens kruipen en een serie kijken.

Eerder vertelden we je al over de immens bekende boeken serie Gossip Girl – waarvan, zoals we allemaal wel weten, een goed lopende tv-serie van is gemaakt. Bij zowel de boeken als de televisieserie kunnen we wegdromen over het luxe leven in Manhattan – inclusief alle fashionable outfits.

Maar als jij niet zo’n New York girl bent, geen zorgen, wij hebben een goede tegenhanger voor je gevonden, daarvoor reizen we namelijk af naar sunny California. Het bekende Beverly Hills 90210 was een hit in de jaren ’90, zo’n hit dat er weer nieuw leven werd ingeblazen. In 2008 kwam namelijk “90210” bij ons op tv, waarbij we een hele nieuwe generatie tieners te zien krijgen. In de serie volgen we de levens van de rijkste tieners die woonachtig zijn binnen Amerika’s meest bekende postcode.

Met meer dan genoeg glamour, liefde, drama, actie en fashion is het een serie om van te smullen. In Amerika is de serie een ware hit en zijn ze inmiddels alweer beland bij het vierde seizoen!
Loop je een beetje achter of kijk je voor het eerst? Geen nood!

Op bol.com kan je namelijk de DVD boxen van het eerste en tweede seizoen bestellen, voor €34,99 per stuk.

Seizoen 1

Seizoen 2

Ben jij al fan van 90210?

(Tekst: Charisse Stoffels)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties