0

Amsterdam – Dierenprints zijn al jaren een enorme hype in de designerwereld en ieder jaar zien we weer prachtige animal prints of een opdruk met dierenkop verschijnen in de collecties van verschillende designers. Tassen met luipaardprint, jassen met panterprint, T-shirts met wolvenkoppen, je kunt er van alles mee bedenken.

Georgina Verbaan is een echte dierenliefhebster en wilde iets leuks doen voor het modepubliek en tegelijkertijd iets goeds doen voor het goede doel. In samenwerking met de wereldberoemde Amsterdamse kattenopvang Poezenboot introduceert ze een 100% fashionable en verantwoord T-shirt.

Met de aankoop van dit shirt steun je deze kattenopvang en bij elk verkocht shirt wordt een deel van de opbrengst direct overgemaakt aan de Poezenboot.

Het exclusieve t-shirt is ontworpen door dweezilsfriend, het fair fashion label dat bekend staat om haar hippe shirts met verrassende kattenprints. Ook dit shirt is bedrukt met een poezenkop en het geeft het shirt een duistere, toch stoere look.

Benieuwd naar het shirt? Je kunt hem hieronder bekijken en met een klik op de foto kun je hem ook direct bestellen!

Dweezilsfriend-poezenbootshirt, dweezilsfriend € 29,95

Dit is de achterkant van de top.

Georgina Verbaan draagt het shirt zelf ook en is erg trots op de samenwerking: "Het Poezenbootshirt is kittig en stoer! Net als de bewoners van de Poezenboot, maar dan iets minder harig. Door het shirt te kopen help je de Poezenboot, en jezelf natuurlijk, want het sexy shirt is purrr-fect! Miauw!"

www.dweezilsfriend.com

(Tekst: Wendy Heuvelman)

(Beeld: Djaro_G)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties