0

Amsterdam – Vanaf heden brengen we je dagelijks, of beter gezegd nachtelijks, een leuke tip met betrekking op de nacht. Van boeken tot slaapsetjes, van duistere items tot belangrijke weetjes; we staan óók in het donker voor je klaar.

Zoals de meeste van ons weten gaat de klok een uur terug dit vanavond, wat betekent dat we allemaal een uurtje langer mogen slapen! Hoera!

Al schijnt het dat een uur langer slapen juist energie kost, licht heeft daarentegen een positief effect op je energieniveau. Een ideale manier om wakker te worden is daarom juist met een beetje zonlicht en een lekker muziekje! En nu kan dat dus met de ‘Morning Energy‘ app van Supradyn.

De app is super makkelijk te gebruiken, je kiest een tijdstip uit waarop je wakker wilt worden en de app begint een halfuur voor dat tijdstip met de zonsopgang.  Op deze manier komt de “warme ochtendgloed” langzaam op tot de zon op volle kracht naar je toe straalt. Vervolgens begint de gekozen muziek te spelen op het tijdstip dat je daadwerkelijk wakker wilt worden. Je kan er voor kiezen om gewekt te worden voor fluitende vogeltjes of óf een liedje te kiezen uit de afspeellijst op de telefoon. Zo wordt je prettig en energiek wakker!

De "zonsopgang"

Goodmorning sunshine!

Kies zelf je tijd en je favo wake-up song

Ga jij de app aanschaffen? Hij heet: Morning Energy.

www.itunes.apple.com

(Tekst: Charisse Stoffels)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties